ABD'den terör örgütü PKK açıklaması: Fesih kararı bir dönüm noktasıdır
ABD'nin Ankara Büyükelçiliği, terör örgütü PKK'nın fesih kararı almasıyla ilgili yaptığı açıklamada, "PKK’nın fesih kararı bir dönüm noktası niteliğindedir" ifadelerini kullandı.

ABD Ankara Büyükelçiliği, terör örgütü PKK'nın fesih kararı almasıyla ilgili sosyal medya hesabından açıklamayaptı. Büyükelçiliğin açıklamasında şöyle denildi:
'MEDENİYET İÇİN HER ZAMAN ZAFER TEŞKİL EDER'
"Terörist grupların silah bırakması, medeniyet için her zaman zafer teşkil eder. PKK’nın fesih kararı bir dönüm noktası niteliğindedir.
ABD Dışişleri Bakanı Rubio, Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ile görüşerek desteğimizi yinelemiştir.
Amerika Birleşik Devletleri, kalıcı barış ve güvenlik yolunda ilerleyen NATO Müttefikimiz Türkiye’nin yanındadır. Medeni dünyada terörün geleceği yoktur."
patronlardunyasi.com