Dolar
40,6686
0,00%
Euro
46,9026
1,02%
Sterlin
54,0333
0,49%
Bitcoin
4.705.299
-0,56%
BİST-100
10.740,89
-0,02%
Gram Altın
4.357,816
1,30%
Gümüş
36,86
0,38%
Faiz
43,8
-1,95%

5 Numara Sedat Balkanlı; Yok

Fenerbahçe ve Galatasaray'da oynayan ünlü futbolcu Sedat Balkanlı artık yok

30.04.2009 05:24
Haberi paylaşın
5 Numara Sedat Balkanlı; Yok
16px
32px

Fenerbahçe ve Galatasaray gibi güzide kulüplerde oynayan ünlü futbolcu Sedat Balkanlı kaldırıldığı Amerikan hastanesi'nde hayata gözlerini yumdu

Akşam saatlerinde  durumu ağırlaşınca Amerikan Hastanesi'ne kaldırılan ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Sedat Balkanlı'ya tanrıdan rahmet, kederli ailesi ve spor camiasına başsağlığı diliyoruz.

Bundan 12 yıl önce, ilerleyici bir sinir sistemi hastalığı olan ALS'ye yakalanan Sedat Balkanlı, dün gece durumu ağırlaşınca Amerikan Hastanesi'ne kaldırıldı, ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

44 yaşında hayata gözlerini yuman Sedat Balkanlı, futbola Gaziosmanpaşaspor'da başladı. Savunma bölgesinde oynayan Sedat Balkanlı, daha sonra Konyaspor, Bursaspor, Galatasaray, Eskişehirspor ve Fenerbahçe'de forma giydi ve (A) milli oldu.

12 yıl önce sağlık problemleri yaşamaya başlayan Balkanlı'n ın, ABD'de yapılan araştırmalar sonucunda, milyonda bir görülen ALS hastalığına yakalandığı ortaya çıktı.

Önce konuşması, sonra yürümesi, ardından da gözleri hariç tüm organları çalışmaz hale gelen Sedat Balkanlı, suni solunum cihazına bağlıydı ve hareket edemiyordu. Eşi Şükran ile alfabe yardımıyla iletişim kurabiliyordu.

Sedat Balkanlı'nın cenazesinin bugün ikindi namazının ardından Gaziosmanpaşa Merkez Camii'nde kılınacak cenaze namazı sonrası toprağa verileceği bildirildi.