Dolar
40,0121
0,13%
Euro
47,0628
0,51%
Sterlin
54,6509
0,21%
Bitcoin
4.313.374
0,00%
BİST-100
10.107,68
-1,64%
Gram Altın
4.286,931
0,01%
Gümüş
36,8
0,06%
Faiz
44,88
0,00%

2017 Miss Türkiye birincisi Aslı Sümen, babaannesinden ilham alarak kendi bikini markası Aslora’yı kurdu

2017 Miss Türkiye birincisi ve ODTÜ İşletme mezunu oyuncu Aslı Sümen, modacılık alanına adım attı.

17.06.2025 08:28Güncelleme: 17.06.2025 08:31
2017 Miss Türkiye birincisi Aslı Sümen, babaannesinden ilham alarak kendi bikini markası Aslora’yı kurdu
16px
32px

Babaannesi Zeren ile birlikte geçirdiği yaz tatillerinden ilham alarak kendi bikini markasını kuran Aslı Sümen, markasına "Aslora" adını verdi.

Aslı Sümen, “Babaannemin ruhu hep bizimle olacak” sözleriyle markasının ilham kaynağını dile getirdi.

ASLI SÜMEN KİMDİR?

Aslı Sümen, 17 Eylül 1994 yılında Mersin’de doğan Türk oyuncu, model ve eski güzellik yarışması birincisidir. Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) İşletme Bölümü’nden mezun olan Sümen, 2017 yılında Miss Türkiye yarışmasında birinci seçilmiştir. Aynı yıl Çin’de düzenlenen Miss World yarışmasında Türkiye’yi temsil etmiştir.

Kariyerine mankenlik ve fotomodellik yaparak başlayan Aslı Sümen, daha sonra oyunculuğa yönelmiştir. Televizyonda Kanal D’de yayımlanan “Baht Oyunu” dizisinde Tuğçe Dikman karakterini canlandırarak oyunculuk kariyerine adım atmıştır. Ardından “Erkek Severse”, “Gülümse Kaderine” ve “Ruhun Duymaz” gibi yapımlarda rol almıştır.

Özel hayatında İngiliz iş insanı Chris Bann ile nişanlanan ve 2024 yılında evlenen Sümen, sosyal medyada da geniş bir takipçi kitlesine sahiptir. Güzellik, zeka ve çok yönlü yetenekleriyle tanınan Aslı Sümen, Türkiye’de sevilen genç isimlerden biridir.

patronlardunyasi.com

editörün seçtikleri
Rekabet Kurulu, dijital müzik platformu Spotify hakkında inceleme başlattı
Rekabet Kurulu, dijital müzik platformu Spotify hakkında inceleme başlattı#Spotify
benzer haberler
Kısa süre önce ayrılan Katy Perry ve Orlando Bloom, yeni evli çift Jeff Bezos ve Lauren Sanchez'i lüks yat Koru'da ziyaret etti
Kısa süre önce ayrılan Katy Perry ve Orlando Bloom, yeni evli çift Jeff Bezos ve Lauren Sanchez'i lüks yat Koru'da ziyaret etti