Uyuşturucu soruşturmasında yeni gelişme, İbrahim Barut hakkında karar çıktı
İstanbul’da ünlü isimlere yönelik uyuşturucu soruşturmasında adı geçen İbrahim Barut, Mehmet Üstündağ, Bilal Hancı ve Turgut Gençal hakkında karar çıktı. Gençal'ın tutuklanmasına karar verilirken, Hancı hakkında "konutu terk etmeme" ve "yurtdışı çıkış yasağı"; Barut ve Üstündağ hakkında ise "yurtdışı çıkış yasağı" ve "imza atma" şeklinde adli kontrol tedbirlerine hükmedildi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Kaçakçılık, Narkotik ve Ekonomik Suçlar Soruşturma Bürosu tarafından ünlü isimlere yönelik yürütülen 'uyuşturucu' soruşturması sürüyor.
4 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI
Soruşturma kapsamında Abdi İbrahim İlaç şirketinin Yönetim Kurulu Başkanı Nezih Barut'un oğlu İbrahim Barut, magazin yazarı Mehmet Üstündağ, sosyal medya fenomeni Bilal Hancı, ve Huzur Giyim'in sahibi Turgut Gençal'ın oğlu Abdullah Gençal gözaltına alınmıştı.
GENÇAL TUTUKLANDI, İBRAHİM BARUT ADLİ KONTROLLE SERBEST BIRAKILDI
Savcılıkta ifade veren şüphelilerden Gençal tutuklama, Hancı "konutu terk etmeme", Barut ve Üstündağ ise "yurtdışı çıkış yasağı" şeklindeki adli kontrol tedbiri talepleriyle sulh ceza hakimliğine sevk edildi.
Hakimlik, Abdullah Gençal'ın tutuklanmasına karar verirken, Bilal Hancı hakkında "konutu terk etmeme" ve "yurt dışı çıkış yasağı", İbrahim Barut ve Mehmet Üstündağ hakkında ise "yurt dışı çıkış yasağı" ve "imza atma" şeklinde adli kontrol tedbirlerinin uygulanmasına hükmetti.
Soruşturma kapsamında dün 4 kişi gözaltına alınırken, 3 şüphelinin de yurt dışında olduğu tespit edilmişti.
patronlardunyasi.com















