13 saatlik gecikmeye sinirlenen yolcu pilota saldırdı
Hindistan'da Delhi'den, Goa'ya gidecek IndiGo uçağının pilotu, 13 saatlik gecikmeyi duyurduğu sırada bir yolcunun saldırısına uğradı. Sosyal medyada viral olan ve başka bir yolcu tarafından kaydedilen anlarda, yolcunun pilotun üzerine atılarak yumruk attığı anlar yer aldı.

IndiGo pilotu yoğun sis nedeniyle uçuş gecikmesi duyurusu yaptığı sırada bir yolcu, yaşanacak gecikmenin 13 saat süreceği yönündeki açıklamaya sinirlenerek pilota saldırdı. Başka bir yolcunun müdahale ederek saldırgan yolcuyu koltuğuna geri götürmesi de görüntülerde yer aldı.
Yaşananlar ardından havayolu güvenlik personelinin, saldırgan yolcuyu uçaktan indirdiği ve Delhi Polisi’nin, sanık hakkında işlem yapılacağı güvencesini verdiği öğrenildi.
patronlardunyasi.com















