Dolar
38,0006
3,57%
Euro
41,4511
3,22%
Sterlin
49,326
3,28%
Bitcoin
3.173.177
5,35%
BİST-100
9.923,77
-8,13%
Gram Altın
3.712,5
3,73%
Gümüş
33,8
-0,65%
Faiz
42,96
7,70%

Zorlu'yu istemeyenler mi var?

MANİSASPOR'UN SPONSORI VESTEL'İN PATRONU AHMET N. ZORLU'DAN İLGİNÇ ÇIKIŞ.

17.08.2006 18:45Güncelleme: 25.10.2023 14:51
Haberi paylaşın
Zorlu'yu istemeyenler mi var?
16px
32px

Manisa Organize Sanayi Bölgesi'ndeki Vestel Elektronik AŞ'de verilen yemekte Zorlu, gazetecilerin sorularını da cevaplandırdı.

Zorlu, bir Galatasaraylı olarak bu maçın centilmence geçmesini ve iyi oynayanın kazanmasını istedi. "Vestel Manisaspor bizim göz bebeğimiz" diyen Zorlu, "Cumartesi akşamı Galatasaray ile oynayacağımız maçta herkese Vestel Manisaspor olarak centilmenlik örneği sergileyeceğiz" açıklamasında bulundu.

Vestel Manisaspor'un hedefleriyle ilgili soruya ise Ahmet Nazif Zorlu, "Biz Süper Lig'de yeni bir takımız. Geçen seneye göre bu sene daha iyi oynayacağımızdan eminim. Bizim bir sürecimiz var. Bu süreç içerisinde takımın daha iyi yerlere gelmesini istiyoruz. Türkiye'de futbolun daha iyi yerlere gelmesi için Zorlu gurubu olarak Vestel Manisaspor'a destek veriyoruz" ifadesini kullandı.

Taraftarların takıma sahip çıkmalarını isteyen Zorlu, "Yalnız bizim sahip çıkmamızla bu iş olmaz. 7'sinden 70'ine Manisalıların takıma sahip çıkması gerekir" diye konuştu.

Zorlu'nun Vestel Manisaspor'u desteğini çekecek yönündeki söylemlere ise Zorlu şöyle yanıt verdi;

"Biz takımı bırakmayız. Ama bizi bıraktırırlarsa ona bir şey diyemem. Manisa'dan Türkiye değil dünya bahsetmesi lazım. İyi bir takım kurarsanız iyi söz edilirsiniz, ama kargaşa çıkarırsanız böyle sporculuk olmaz."

Vestel Manisasporlu futbolcuların iyi mücadele ettiğini dile getiren Zorlu, bu çalışmalarının karşılığında kimsenin futbolculara haksızlık etmesini istemiyor. Zorlu geçen yıl ligi 10. sırada bitirdiklerini bu yıl ise hedeflerinin ilk beşe girmek olduğunu söyledi. Zorlu, cumartesi günü başka bir programa katılacağı için Vestel Manisaspor - Galatasaray maçına gelemeyeceğini bildirdi.

Vestel Manisaspor Kulüp Başkanı Haluk Çubukçu ise, lige iyi bir başlangıç yaptıklarını hatırlatarak, cumartesi günü Galatasaray maçını da kazanarak iyi gidişi sürdüreceklerini kaydetti.

Konuşmaların ardından Vestel Manisasporlu futbolcular televizyon üretiminin yapıldığı fabrikayı gezdi. Fabrikada çalışan işçiler, Siyah - beyazlı futbolcuların ilgi odağı oldu. İşçiler, futbolcularla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Manisa/Cihan 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

benzer haberler
Tekfen Holding’de Gökyiğit Ailesi’ne ait yüzde 19.86’lık payın ARY Holding’e devrine, yüzde 15.50’lik paya sahip Can Kültür’den itiraz geldi
Tekfen Holding’de Gökyiğit Ailesi’ne ait yüzde 19.86’lık payın ARY Holding’e devrine, yüzde 15.50’lik paya sahip Can Kültür’den itiraz geldi