Serenay Sarıkaya'nın gazetecilerden kaçış planı
Menajeri Ayşe Barım'a açılan soruşturma sonrası hakkında çıkan iddialar nedeniyle sessizliğe gömülen Serenay Sarıkaya, aylar sonra katıldığı etkinlikte gazetecilerle karşılaşmamak için önlemler aldı.

Bir iş insanından 5 milyon dolar karşılığında Mert Demir’le aşk yaşadığı iddiası ve Rekabet Kurumu’nun başlattığı sektörde tekelleşme soruşturması kapsamında ifade veren Serenay Sarıkaya, uzun zaman sonra bir etkinliğe katıldı.
Ocak ayında ifade veren sonrasında evine kapanan oyuncu, İstanbul’daki bir otelde iki gün önce modacı Hakaan Yıldırım tarafından düzenlenen defileye gitti.
Sarıkaya, gazetecilerle karşılaşmamak için önlemler aldı. Tüm konuklar ana kapıdan içeriye giriş yaparken oyuncu, arka kapıyı kullandı. Konukların arasına karışmayan Sarıkaya, modellerin hazırlandığı kuliste bekledi.
Oyuncu, tam defile başlarken içeri girerek, yerini aldı. Defile sırasında Sarıkaya’nın, Sezen Aksu şarkısı eşliğinde ettiği dans sosyal medyada gündem oldu.
Oyuncu, organizasyon sonunda yine basın mensuplarının sorularıyla karşılaşmamak için kulise gitti.
patronlardunyasi.com