Romanya, Sırbistan, İtalya ve Çekya’da projelerine devam eden Bozankaya, Polonya’nın Elblag Belediyesi’nin ihalesini de kazandı
Raylı sistem araçları üreticisi Bozankaya, Polonya'nın Elblag Belediyesi tarafından açılan 10 adetlik tramvay ihalesini kazandı.

Sırbistan’ın Belgrad, İtalya’nın Napoli, Çekya’nın Prog, Romanya’nın Yaş ve Timisoara kentlerindeki projelerini sürdüren Bozankaya, ilk kez Polonya pazarına girdi. Elblag Belediyesi’nin açtığı ihaleyi kazanan Bozankaya 10 adet tramvay üretecek.
Bozankaya Yönetim Kurulu Başkanı Aytung Günay, yüksek mühendislik güçleri ve sürdürülebilir ulaşım çözümleriyle Polonya pazarında da fark yaratacaklarına inandıklarını belirterek, “Hedefimiz Polonya’nın diğer şehirlerinde de benzer tramvay çözümleri sunmak ve ülkede uzun soluklu bir iş ortağı olarak konumlanmak” dedi.
patronlardunyasi.com