Dolar
39,6465
0,12%
Euro
46,1063
0,14%
Sterlin
54,0575
0,03%
Bitcoin
4.206.558
0,18%
BİST-100
9.448,9
3,36%
Gram Altın
4.241,739
0,27%
Gümüş
35,96
0,11%
Faiz
45,56
0,00%

Piyanist Uğurlu’dan kadın gazeteciye çirkin benzetme

İŞİD’in üstlendiği Rusya’daki saldırının Ukrayna tarafından yapıldığını sanan Türk piyanist Tuluyhan Uğurlu, Türk kadın gazeteciye “nonoş, kadın müsveddesi”, yorum yazanlara ise “köpekler gibi havlıyorsunuz” dedi.

24.03.2024 19:22Güncelleme: 24.03.2024 19:28
Piyanist Uğurlu’dan kadın gazeteciye çirkin benzetme
16px
32px

Rusya’nın başkenti Moskova’da düzenlenen terör saldırısında faili Türk piyanist Tuluyhan Uğurlu buldu. İŞİD’in üstlendiği terör saldırısının failinin Ukrayna Yönetimi olduğunu açıklayan Uğurlu, “Bugüne kadar KİEV Rusya için mahremdi, dokunulmazdı, özeldi. Konsere gelmiş SİVİL insanların hedef alınmasıyla artık KİEV’de açık hedef haline geldi. KİEV aşık olduğum şehir. Ne bu kukla yönetim KİEV’i hak ediyor, ne de KİEV içine düşmüş olduğu bu savaş girdabını…” diye yazdı.

KÖPEKLER GİBİ HAVLIYORSUNUZ

Uğurlu’nun açıklamasına gazetecilerden tepki geldi. Bir kadın gazetecinin, “Kuzey Kore’de misiniz?, İnternete erişiminiz mi yok? Dünyadan habersiz misiniz? Yoksa yalancı mısınız? Yorumuna Uğurlu, çirkin bir yanıt verdi. Gazeteciyi cinsiyetçi yaklaşımla yanıtlayan Uğurlu, “Kadın mısın, nonoş musun, yoksa yaşını aldın cinsiyetine karar mı veremedim. Kadın müsveddesi. Yoksa bu yeni moda, herife yazılmak için münakaşa çıkartanlardan mısın?” dedi. Uğurlu, bazı yorumculara “Köpekler gibi havlıyorsunuz” yanıtını verdi.

 

patronlardunyasi.com

benzer haberler
Bezos’un Venedik düğününe karşı ‘zenginlere yer yok’ protestosu sonuç verdi: Mekân değişti, güvenlik arttı
Bezos’un Venedik düğününe karşı ‘zenginlere yer yok’ protestosu sonuç verdi: Mekân değişti, güvenlik arttı