Dolar
39,2798
0,14%
Euro
44,7083
0,34%
Sterlin
53,0158
0,03%
Bitcoin
4.145.245
0,42%
BİST-100
9.019,57
-1,65%
Gram Altın
4.154,169
0,14%
Gümüş
32,99
-1,02%
Faiz
47,68
0,00%

Oyuncu Seda Tosun 1,5 yıllık evliliğini ''Başardım'' notuyla bitirdi

Mucize filmiyle tanınan oyuncu Seda Tosun ve Taner Ataş boşandı. Seda Tosun boşandığını nikah cüzdanını yırtarak duyurdu.

16.12.2023 16:59
Oyuncu Seda Tosun 1,5 yıllık evliliğini ''Başardım'' notuyla bitirdi
16px
32px

Oyuncu Seda Tosun, geçtiğimiz yıl nikah masasına oturduğu eşi Taner Ataş'tan boşanma kararı almıştı. Sosyal medyadan açıklamada bulunan Tosun "Evliliğimi sonlandırıyorum. Maalesef anlaşamıyoruz. Zaten uzun süredir hamileliğim ve bebek derken sabretmek zorunda kaldım. Artık hatalarına katlanamıyorum." ifadelerini kullanmıştı.

AĞUSTOS AYINDA ANNE OLMUŞTU

Senaristliğini ve yönetmenliğini Mahsun Kırmızıgül'ün yaptığı Mucize filmiyle tanınan Tosun, 2020 yılında müzisyen Eymen Adal'dan boşanmıştı. 2022 yılında Taner Ataş ile ikinci kez nikah masasına oturan Seda Tosun, ağustos ayında da Lidya adını verdiği kızını dünyaya getirmişti.

EVLİLİK CÜZDANINI YIRTTI

Adliye önünde yaptığı açıklamayla boşandığını duyuran ve "Bugün itibarıyla boşandım. Buradan herkese duyurulur. Yaşasın özgürlük" diyen Tosun evlilik cüzdanını yırttı.

Kağıt evrakları fırlatan Tosun, 'Ben başardım! Evlilikte köleliğe, şiddete, aşağılanmaya, rencide edilmeye, rezilliklere son! Kızım mutlu büyüyecek inşallah. Çok iftiraya maruz kaldım, anlaşmalı boşanabilmek için sustum. Yanımda olduğunuz için teşekkürler' dedi.

patronlardunyasi.com

benzer haberler
Mahsun Kırmızıgül’den Harbiye yorumu: ‘Sponsoru bulan sahneye çıkıyor’
Mahsun Kırmızıgül’den Harbiye yorumu: ‘Sponsoru bulan sahneye çıkıyor’