Dolar
38,7699
0,01%
Euro
43,0682
-1,26%
Sterlin
51,1875
-0,92%
Bitcoin
3.955.171
-2,05%
BİST-100
9.747,07
3,80%
Gram Altın
4.035,412
-2,62%
Gümüş
32,6
-0,41%
Faiz
51,15
-0,68%

Neşet Ertaş'ın evine giren hırsız değilmiş

Ertaş'ın sazlarının da bulunduğu bazı eşyalarının İzmir'deki evinden çalındığı iddiaları üzerine başlatılan incelemede evde hırsızlık bulgularına rastlanmadı.

07.10.2012 14:19
Haberi paylaşın
Neşet Ertaş'ın evine giren hırsız değilmiş
16px
32px

Türk Halk Müziği Sanatçısı Neşet Ertaş'ın sazlarının da bulunduğu bazı eşyalarının İzmir'deki evinden çalındığı iddiaları üzerine başlatılan incelemede evde hırsızlık bulgularına rastlanmadı.

Ertaş'ın Karabağlar ilçesi Yunus Emre Mahallesi'ndeki evinden hırsızlık yapıldığı ve arasında sazlarının da bulunduğu bazı eşyalarının çalındığı iddiaları üzerine İzmir Emniyeti çalışma başlattı.

Yapılan araştırmada, evin kapı ve pencerelerinde zorlama olmadığı tespit edildi.

Emniyet yetkilileri, evde yapılan incelemede hırsızlık bulgularına rastlanmadığını ifade ederek, olayın hırsızlık olmadığını bildirdi.

Yetkililer, kaybolan eşyaların aile içinden birileri tarafından alınmış olabileceğini kaydetti.

Ertaş'ın komşularından Mustafa Hayırlı, iş yerinin Neşet Ertaş'ın evinin tam karşısında olduğunu ve bugüne kadar eve yönelik şüpheli hiçbir durum gözlemlenmediğini belirtti.

Olayın hırsızlık olduğuna inanmadığını ifade eden Hayırlı, “Neşet Babayı bu mahallede herkes sever, hiç kimsenin böyle bir şey yapacağına inanmıyorum. Bu konuda, başka nedenler de olabilir” dedi.

Ertaş'ın diğer komşuları da olayın hırsızlık değil, aile içi bir meseleden kaynaklandığını savundu.