Nehir Erdoğan, Sarp Apak ve Kenan İmirzalıoğlu gözaltında!
Aralarında Sarp Apak ve Kenan İmirzalıoğlu'nun da bulunduğu bir çok ünlü isim uyuşturucudan gözaltına alındı.

İstanbul'da torbacılara yönelik düzenlenen narkotik operasyonunda aralarında ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu ve Sarp Apak'ın da bulunduğu çok sayıda kişi gözaltına alındı.
Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, piyasaya uyuşturucu temin eden torbacılara yönelik çalışma başlattı.
Yapılan soruşturmada torbacılar ve bu kişilerle irtibatlı oldukları tespit edilen çok sayıda isim tespit edildi.
Bunun üzerine harekete geçen ekipler, aralarında ünlü oyuncular Kenan İmirzalıoğlu, Sarp Apak, İlker Aksum, Gökçe Özyol, Şahin Irmak, Engin Altan Düzyatan, Ersin Korkut, Mehmet Erdem ve Nehir Erdoğan'ın da bulunduğu çok sayıda kişiyi gözaltına aldı.
Sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler, sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne getirildi.
Operasyonda gözaltı sayısının artabileceği öğrenildi.
İddiaya göre Kenan İmirzalıoğlu'nun tatildeyken gözaltına alındığı bildirildi.