Dolar
39,4162
0,24%
Euro
45,7009
0,40%
Sterlin
53,6449
0,21%
Bitcoin
4.240.628
0,00%
BİST-100
9.350,01
0,41%
Gram Altın
4.292,508
0,31%
Gümüş
36,31
-0,08%
Faiz
45,7
0,00%

İstanbulspor Başkanı Ecmel Sarıalioğlu'nun acı günü

İstanbulspor Başkanı Ecmel Sarıoğlu'nun babası Saadettin Sarıoğlu yaşamını yitirdi.

27.01.2024 17:22
İstanbulspor Başkanı Ecmel Sarıalioğlu'nun acı günü
16px
32px

İstanbulspor'dan yapılan açıklamada, Sadettin Sarıalioğlu'na Allah'tan rahmet, başkan Ecmel Faik Sarıalioğlu ve Sarıalioğlu ailesine başsağlığı dilendi. Açıklamada, Hacı Sadettin Sarıalioğlu'nun yarın Trabzon'un Of ilçesinde bulunan Çayırbaşı Büyük Camii'nde ikindi vaktinde kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verileceği ifade edildi.

Sadettin Sarıalioğlu için Trabzonspor Kulübü de başsağlığı ve taziye mesajı yayımladı. Bordo-mavili kulübün resmi internet sitesinde yer alan mesajda, "Divan Kurulu Üyemiz ve İstanbulspor Kulübü Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu'nun babası Saadettin Sarıalioğlu'nun vefat ettiği haberini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Merhum Sarıalioğlu'na Allah'tan rahmet; Ecmel Faik Sarıalioğlu başta olmak üzere ailesi, yakınları ve camiamıza başsağlığı dileriz." ifadeleri kullanıldı.

TFF BAŞSAĞLIĞI MESAJI YAYIMLADI

TFF'nin sitesinden yayımlanan mesajda, "İstanbulspor Kulübü Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu'nun babası Hacı Saadettin Sarıalioğlu'nun vefat ettiğini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Hacı Saadettin Sarıalioğlu'nun cenazesi yarın Trabzon'un Of ilçesine bağlı Çarşıbaşı Büyük Camii'nde ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından aile kabristanına defnedilecektir. Merhuma Allah'tan rahmet; Ecmel Faik Sarıalioğlu'na, ailesine, yakınlarına ve İstanbulspor camiasına başsağlığı dileriz." denildi.

patronlardunyasi.com