İstanbul'da ünlülere fuhuş baskını
İstanbul'da düzenlenen operasyonlarda çok sayıda ünlü isim fuhuş iddiasıyla gözaltına alındı. Gözaltındakiler arasında adı Hıncal Uluç'la da anılan manken Ece Gürsel de var.

Ahlak Büro Amirliği ekipleri aylardır süren teknik takip ve dinleme sonucunda tespit ettiği adreslere mahkeme kararı ile dün gece operasyon düzenledi.
Olayla ilgili açıklama yapan yetkililer, operasyonların devam edeceğini belirtti. Gözaltına alınanlar, emniyetteki işlemlerinin ardından Cankurtaran Zührevi Hastalıklar Hastanesi'ne götürülüp burada sağlık kontrolünden geçirilecek. Bu kadınlarla ilişkiye girdiği tespit edilen, kişilerin de bilgisine başvurulacağı bildirildi. Müşteri olarak bu kadınlarla görüşen kişilerin arasında özellikle futbol dünyasından isimlerin bulunduğu öne sürüldü.















