Dolar
40,0618
0,04%
Euro
46,9279
0,01%
Sterlin
54,4205
-0,11%
Bitcoin
4.432.231
0,39%
BİST-100
10.346,6
1,76%
Gram Altın
4.273,76
0,17%
Gümüş
36,55
0,46%
Faiz
43,85
-0,34%

'İş arayanlar beni bulsun'

ASO BAŞKANI ZAFER ÇAĞLAYAN'DAN İŞSİZLERE MÜJDE; İŞSİZLERE BANA BAŞVURSUN

19.08.2006 12:18
Haberi paylaşın
'İş arayanlar beni bulsun'
16px
32px

Yıllardır Türkiye'nin en büyük sorununun işsizlik olduğunu vurgulayan Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Zafer Çağlayan, gençlerin umudu oldu. Her gün en az 50 kişinin kapısını çaldığı Çağlayan, gençlere çağrıda bulundu.

'Eleman sıkıntısı yaşanıyor'
Çağlayan, "Türkiye'nin önde gelen bir şirketi beni aradı. Kapasitesini iki katına çıkartmak için bilgisayar mühendisi arıyor. Yazılım alanında çalışmak isteyen bilgisayar mühendisleri bana başvursunlar" dedi.

Gençlerin üniversiteye gidip de işsiz kalmaları yerine meslek liselerine gitmelerini öneren Çağlayan, "Hem üniversitede zaman kaybetmeyecekler hem de mezun olanların işi şimdiden hazır. Sanayicilerin hepsi ara eleman sıkıntısında" dedi. Kendi şirketi için de 100-150 alüminyum ustası almak istediğini söyleyen Çağlayan, "Bana eleman gönderin hemen işe başlatacağım" dedi.

Milli Eğitim Bakanlığı'yla da çalışmalara başladıklarını açıklayan Çağlayan, işi olan ya da olmayan herkesi meslek sahibi yapacaklarını vurguladı.

ASO Başkanı Çağlayan'ın işte maili: [email protected]

Özlem Doğaner/Takvim

editörün seçtikleri
Rekabet Kurulu, dijital müzik platformu Spotify hakkında inceleme başlattı
Rekabet Kurulu, dijital müzik platformu Spotify hakkında inceleme başlattı#Spotify
benzer haberler
Ahlatcı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ahlatcı vasiyetini açıkladı: Küçük oğlumun düğünü de Çorum'da olacak
Ahlatcı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ahlatcı vasiyetini açıkladı: Küçük oğlumun düğünü de Çorum'da olacak