SPK ceza kesmeye  O ceza almaya doymuyor!

SPK ceza kesmeye  O ceza almaya doymuyor!

Kütahya Porselen hisselerinde yaptığı işlemlerden dolayı çok sayıda habere konu olan ve Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından işlem yasağı getirilen Abdullah Taşkın’a SPK'dan yeni bir ceza daha geldi.

SPK ceza kesmeye  O ceza almaya doymuyor!
16px
24px
29.09.2023 09:37
ABONE OLgoogle

Geçtiğimiz yıllarda Kütahya Porselen hisselerinde yaptığı işlemlerden dolayı çok sayıda habere konu olan ve Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından işlem yasağı getirilen Abdullah Taşkın’a yeni bir ceza daha geldi.

19 MİLYON 923 BİN TL CEZA KESİLDİ

Daha önce de Silverline hisselerinde yaptığı işlemler nedeniyle SPK’nın radarına takılan Taşkın’a bir ceza daha kesildi. SPK bülteninde yer alan bilgilere göre, Abdullah Taşkın’a Silverline piyasa bozucu eylemlerinden dolayı  19 milyon 923 bin TL ceza verildi. 

EVİNİN BALKONUNDAN HAVAYA ATEŞ AÇMIŞTI

Sosyeteden Reyhan Göksun ile evlenen iş insanı Abdullah Taşkın, geçtiğimiz yıl oturduğu Yeniköy’ün en lüks sitelerinden Tatlıcı Vilları’ndaki evinin balkonundan havaya ateş etmesiyle de gündeme gelmişti.

patronlardunyasi.com

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde