GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu görevi bırakma kararı aldı 

GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu görevi bırakma kararı aldı 

Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği Başkanı Mehmet Kalyoncu, görevi bırakma kararı aldı. Mehmet Kalyoncu bu kararını ve yeni projelerini yarın bir basın toplantısıyla duyuracak  

GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu görevi bırakma kararı aldı 
16px
24px
02.11.2023 17:13
ABONE OLgoogle

Toygun Atilla'nın özel haberi

Gayrimenkul sektörünün çatı kuruluşu GYODER'in 3 yıldır başkanlığını yapan Mehmet Kalyoncu, bu görevinden ayrılma kararı aldı. GYODER'in başarılı başkanı görevi bırakma kararını ve yeni projelerini yarın düzenleyeceği basın toplantısında açıklayacak. 

Kalyon Holding Yönetim Kurulu üyesi de olan Mehmet Kalyoncu, 2020'den beri Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği (GYODER) başkanlığını yürütüyordu. 

JÜBİLESİNİ ZİRVEDE YAPMIŞ

18'ncisi geçen hafta gerçekleştirilen GYODER Gayrimenkul Zirvesi ekonomi gündemine damgasını vurmuştu. 
Ancak aradan geçen bir hafta zarfında anlaşıldı ki, Mehmet Kalyoncu, meğerse jübilesini bu zirve ile yapmış. 
Şöyle ki,  GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu, görevi bırakma kararını zirvenin bitiminden bir kaç gün sonra yakın çevresi ile paylaşmış. 

GYODER ZİRVESİNDE AÇILIŞ KONUŞMASINI YAPTI

Barınmadan göçe, afetlerden sürdürülebilir kentlere kadar konuların tartışıldığı zirvenin açılış konuşmasını yapan Mehmet Kalyoncu, "Deprem, bizlere vicdanlı olmayan aklın enkaz altında kaldığını gösterdi. Akıllı şehirler kavramı da bu depremde enkaz altında kaldı. Bize akıllı değil vicdanlı şehirler lazım" ifadelerini kullanmıştı. 

Kalyoncu, Cumhuriyetin 100. Yıldönümüne özel kendi bestesi olan bir marş hazırlaması ile gündeme gelmişti. 

AYRILMA SEBEBİ VE PROJELERİNİ AÇIKLAYACAK

GYODER başkanlığı süresince önemli işlere imza atan Mehmet Kalyoncu, yarın ise bu görevine noktayı koyacağını açıklayacak. Wyndham Grand Levent'te yarın sabah 10:30'da düzenlenecek basın toplantısında Mehmet Kalyoncu bu kararını ve önümüzdeki günlerdeki projelerini medya dünyası ile paylaşacak. 
Mehmet Kalyoncu'nun görevi bırakma kararını alma sebebini ve yeni projelerini yarın kendi ağzından dinleyeceğiz.

patronlardunyasi.com

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde