Acun Ilıcalı Fatih Terim’in Panathinaikos’a transferiyle ilgili Patronlar Dünyası’na konuştu: Görüşme evimde gerçekleşti

Acun Ilıcalı Fatih Terim’in Panathinaikos’a transferiyle ilgili Patronlar Dünyası’na konuştu: Görüşme evimde gerçekleşti

Acun Ilıcalı: "Panathinaikos Başkanı da Fatih Terim de çok yakın dostum. Evet transferde aracı oldum. Transfer görüşmesi evimde gerçekleşti Fatih Terim gibi geçmişi başarılarla dolu bir teknik direktörün transferinde etkim olduysa ne mutlu bana.”

Acun Ilıcalı Fatih Terim’in Panathinaikos’a transferiyle ilgili Patronlar Dünyası’na konuştu: Görüşme evimde gerçekleşti
16px
24px
28.12.2023 17:27
ABONE OLgoogle

Ulaş YILDIZ

Eski Galatasaray ve Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim’in Yunanistan’ın köklü kulüplerinden Panathinaikos’a transferi hem Türk basınında hem de Komşu basınında büyük yankı uyandırdı.

Transfer beraberinde de birçok iddiayı beraberinde getirdi.

Bu iddialar arasında Acun Medya’nın patronu Acun Ilıcalı’nın transferde etkisinin olduğu da yer alıyor.

Acun Ilıcalı transfer süreciyle ilgili olarak Patronlar Dünyası’na çok özel açıklamalarda bulundu:

ARACI OLDUM, GÖRÜŞME EVİMDE GERÇEKLEŞTİ

“Başkanı Giannis Alafouzus da Fatih Terim de çok yakın dostum. Giannis Alafouzus’un sahibi olduğu SKAİ TV’de Mr. Survivor programını çekiyoruz. Program 6 yıldır 1 numarada. Tanışıklığımız bu programla başladı. Kendisiyle Survivor dışında herhangi bir iş ortaklığımız yok”

“Panathinaikos Başkanı Alafouzus ile görüşürken Fatih Terim’in adı gündeme geldi. Bu transferde evet aracı oldum. Transfer görüşmesi de İstanbul’da benim evimde gerçekleşti. Sonuç olarak ikisi de yakın dostum.”

TRANFERDE ETKİM OLDUYSA NE MUTLU BANA

“Fatih Terim gibi geçmişi başarılarla dolu bir teknik direktörün transferinde etkim olduysa ne mutlu bana.”

PANATHINAIKOS BAŞARIYA AÇ BİR TAKIM

Acun Ilıcalı Yunan basınında ligde ikinci sıradayken Sırp Teknik Direktör Ivan Jovanovic'in görevden alınmasına yönelik eleştirilerle ilgili olarak ise şunları söyledi:

“Panathinaikos geçen yıl 10 puan öndeyken şampiyonluğu verdi. Evet şu an ligde ikinci sıradalar ama derbi kazanamadılar.  14 senedir şampiyon olamamış bir takım Panathinaikos.

“Şampiyonlar Ligi’ne gidemediler Avrupa Ligi’nde gruplarda sonuncu oldular. Savaşın olduğu İsrail takımı Maccabi Haifa’ya evinde yenildi. Panathinaikos başarıya aç bir takım.

Durum böyleyken Avrupa’da birçok başarıya imza atmış, kendini kanıtlamış Fatih Terim’i transfer etmeleri gayet normal.”

patronlardunyasi.com

 

 

 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde