TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu'ndan elektrik fiyatlarında indirim çağrısı

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu'ndan elektrik fiyatlarında indirim çağrısı

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, “Talebimiz, elektrik fiyatlarında indirime gidilmesi ve özellikle küçük işletmelerin korunması” dedi.

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu'ndan elektrik fiyatlarında indirim çağrısı
16px
24px
08.02.2022 15:07
ABONE OLgoogle

Elektrik faturalarındaki artış konusunda Cumhurbaşkanlığı'ndan gelen 'yeni adım' açıklamasının ardından TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu indirim çağrısı yaptı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, “Talebimiz, elektrik fiyatlarında indirime gidilmesi ve özellikle küçük işletmelerin korunması” dedi.

Hisarcıklıoğlu, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Elektrik fiyatlarıyla ilgili ülke genelinde iş insanlarımızdan da gelen şikâyet ve sıkıntılar karşısında Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın’ın açıklamaları olumlu bir gelişme. Talebimiz, elektrik fiyatlarında indirime gidilmesi ve özellikle küçük işletmelerin korunması” ifadelerini kullandı.

?ref_src=twsrc%5Etfw">February 8, 2022

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla elektrik faturalarında yeni adımlar atılacağını açıklamıştı.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde