Sitare Kalyoncuoğlu 'kaslarını konuşturdu'

Sitare Kalyoncuoğlu 'kaslarını konuşturdu'

İş insanı Mehmet Hanif ile yaşadığı aşkla gündeme gelen Sitare Kalyoncuoğlu, sosyal medyadaki spor salonundan yaptığı paylaşımla dikkat çekti. Fit görüntüsüyle hayran bırakan Kalyoncuoğlu'na takipçileri de övgü mesajları yağdırdı.

Sitare Kalyoncuoğlu 'kaslarını konuşturdu'
16px
24px
07.06.2023 20:47
ABONE OLgoogle

Eşini bir süre önce elim bir hastalık nedeniyle kaybeden iş insanı Mehmet Hanif ile Sitare Kalyoncuoğlu'nun uzun yıllardır sürdürdükleri dostluk, geçtiğimiz haftalarda aşka dönüşmüştü. Göcek'te başlayan aşkla gündeme gelen çift, geçtiğimiz günlerde de Etiler'de bir İtalyan restoranında birlikte yemek yerken görüntülenmişti. 

Cemiyet hayatında "yılın aşkı" ile ile gündeme gelen Sitare Kalyoncuoğlu'nun Instagram'dan yaptığı son paylaşım büyük beğeni topladı. Spor yaptığı anların videosunu paylaşan Kalyoncuoğlu'nun rahatça barfiks çekip ağırlık kaldırması dikkat çekti. Takipçileri "Harikasın", "Helal olsun", "champion" şeklinde yorumlar yazdı.

patronlardunyasi.com

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde