Sagist Grup Başkanı Metin Durmaz, Londra'da lüks tower projesinin mobilyalarını yapıyor

Sagist Grup Başkanı Metin Durmaz, Londra'da lüks tower projesinin mobilyalarını yapıyor

Sagist Grup Başkanı Metin Durmaz, yepyeni projeler de var olmaya devam ettiklerinin mesajını verdi.

Sagist Grup Başkanı Metin Durmaz, Londra'da lüks tower projesinin mobilyalarını yapıyor
16px
24px
13.04.2022 14:35
ABONE OLgoogle

Metin Durmaz, İngiltere'de bulunan lüks tower projesinin mobilyalarını tasarlamak üzere mimari ekibi ile birlikte Londra'ya gitti.

Londra’da 5 gün kalarak hem binanın kontrollerini gerçekleştirdi hem de binanın özelliklerine uygun mobilya üretimleri ile ilgili çalışmalarının startını verdi.

Avrupa'da büyük dikkat çeken tasarımlarıyla varlığını kabul ettiren Metin Durmaz, pek çok projenin tüm mobilya işlerini üstlendi ve mobilyaların dizaynı ile de bizzat ilgilendi.

Metin Durmaz, Sagist Group Olarak Dünyanın Her Yerinde Olmayı Hedefliyor…

Sagist Group Başkanı Metin Durmaz, en büyük hayalinin dünyanın her yerinde mobilya tasarlamak olduğunu söylüyor.

5 kıtada 47 ülkede hizmet verdiği tasarımlarıyla büyük bir sükse yapan Metin Durmaz, yer aldığı her projeden sonra yeni projeler için yeni ortaklar ve yeni sektör liderleri ile bir araya geliyor.

Yer aldığı projelerde mobilya tasarımlarını üretme konusunda oldukça ilerleyen Metin Durmaz bundan sonraki projeler için de heyecanlı olduğunu açıkladı.

Yatırım ortakları ile bir araya gelerek yatırımları yönlendiren iş insanı aynı zamanda dünya üzerindeki pek çok zengin iş adamının yatırımlarını yönetme konusunda da büyük bir başarı elde etmektedir.

Metin Durmaz yurtdışındaki projelerinin yanı sıra Türkiye'de de yakında başlayacağı çok özel projelerle yeniden adını duyuracak.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde