Erdoğan çifti kimlere nikah şahitliği yaptı

Erdoğan çifti kimlere nikah şahitliği yaptı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Grand Cevahir Otel'de nikah törenine katıldı

Erdoğan çifti kimlere nikah şahitliği yaptı
16px
24px
25.08.2007 22:54
ABONE OLgoogle
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Grand Cevahir Otel'de, Coşkun Sucuk'un sahibi Kemal Coşkun'un torunu Hanefi Coşkun'un nikah törenine katıldı. Erdoğan, nikahın ardından özel "ANA" uçağı ile Trabzon'a hareket etti. Başbakan'ın Trabzon'dan memleketi Rize'ye gideceği öğrenildi.

Başbakan Erdoğan, bugün öğle saatlerinde özel "ANA" uçağı ile Ankara'dan İstanbul'a geldi. Atatürk Havalimanı'na inen Erdoğan, buradan Beşiktaş'taki ofisine geçti. Ofisinde bir süre kalan Başbakan, Üsküdar Emniyet Mahallesi'ndeki evine geçti. Evinde de bir süre dinlenen Erdoğan, akşam saatlerinde Grand Cevahir Otel'de Coşkun Sucuk'un sahibi Kemal Coşkun'un torunu, Kenan Coşkun'un oğlu Hanefi Coşkun'un nikah törenine katıldı. Süleyman Yeşilyurt'un kızı Gülay Yeşilyurt ile evlenen Hanefi Coşkun'un nikahını İstanbul Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın kıydığı öğrenildi.

Genç çifte Başbakan Erdoğan'ın yanısıra, Ülkü Güney ve Oltan Sungurlu'nun nikah şahitliği yaptığı bildirildi. Basın mensuplarının alınmadığı nikah töreni öncesi çevrede geniş güvenlik güvenlik önlemleri alındı. Nikah töreninden ayrılan Başbakan buradan Atatürk Havalimanı'na geçti. Saat 21.30 sıralarında özel "ANA" uçağı ile Trabzon'a hareket eden Başbakan'ın memleketi Rize'ye geçeceği öğrenildi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde