Ekonomist Demirtaş’tan, Mehmet Şimşek’e destek mesajı

Ekonomist Demirtaş’tan, Mehmet Şimşek’e destek mesajı

Prof. Dr. Özgür Demirtaş, sosyal medyadan Bakan Şimşek'e herkesin destek olması gerektiğini söyledi. Demirtaş'tan sonra Uğur Dündar da Twitter hesabından açıklama yaparak Mehmet Şimşek'e desteğini belirtti.

Ekonomist Demirtaş’tan, Mehmet Şimşek’e destek mesajı
16px
24px
07.06.2023 16:56
ABONE OLgoogle

Ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş sosyal medyadan yaptığı bir paylaşımla yen kabinede Hazine ve Maliye Bakanı olarak görev yapacak olan Mehmet Şimşek’e destek verdi. Prof. Dr. Demirtaş, twitter hesabından “Mehmet Şimşek’e hepimiz yardım etmeliyiz. Ucundan tutmalıyız. Siyaseti bırakıp problemi çözmeye odaklanmalıyız. Bu memleket hepimizin. Durum vahim.” diye yazdı. Demirtaş’ın mesajına yüzlerce destek geldi.

BİR DESTEK DE UĞUR DÜNDAR'DAN 

Yeni Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’e bir destek de duayen gazeteci Uğur Dündar’dan geldi.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Dündar, Mehmet Şimşek ve ekibine yardım edilmesi gerektiğini söyledi ve şunları ekledi:

“Siyasi görüşlerimizi bir yana bırakıp sorunu çözmeye odaklanmalıyız.Zira bu ülke hepimizin.Kriz derin, durum vahim.O kadar ki başarısızlık ihtimalini düşünmek dahi istemiyorum. Unutmayalım; başka Türkiye yok!”

patronlardunyasi.com

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde