Brad Pitt, zanaatkar tarzı malikanesini 39 milyon dolara satıyor

Brad Pitt, zanaatkar tarzı malikanesini 39 milyon dolara satıyor

Birçok Hollywood yıldızları son zamanlarda mülklerini satışa başladı. Brad Bitt de bu isimlerden biri. Ünlü oyuncu malikanesini 39 milyon dolara satıyor.

Brad Pitt, zanaatkar tarzı malikanesini 39 milyon dolara satıyor
16px
24px
30.03.2023 15:58
ABONE OLgoogle

Artan faiz oranları, emlak alıcıları ve satıcıları arasında çıkmaza sebep olurken, yaklaşan California malikane vergisiyle birçok Hollywood yıldızları son zamanlarda mülklerini satışa çıkardı. 

Ünlü Hollywood emlakçıları Ellen De Generes ve Portia de Rossi bile bu ay Montecito da yaptıkları satışlarda zarara uğrarken Brad Bitt büyük bir zararın önüne geçmek için evini satışa çıkardı.

TMZ'nin bir raporuna göre, iki  Oscar ödüllü oyuncu, evliliği sırasında Angela Jolie ile altı çocuğunu büyüttüğü Los Feliz yerleşkesini piyasa dışı bir anlaşmayla 39 milyon dolara sattı. 

Oyuncu, bir zamanlar eski eşi Angelina Jolie ve çocuklarının birlikte yaşadığı mülk için toplam 5 milyon dolar ödemişti. Brad Bitt, 1994 yılında malikanenin 1910 yapımı Craftsman tarzı kısmını, Cassandra Peterson'dan 1,7 milyon dolara satın almıştı. Zamanla 1,9 dönümlük araziyi bir araya getirdi

6.692 metrekarelik ana eve ek olarak, mülk birkaç başka yapı içeriyor. TMZ'nin söylediğine göre Pitt, Kuzey Kaliforniya'ya taşınmayı planlıyor. 

patronlardunyasi.com

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde