GAP uluslararası tarım fuarına hazırlanıyor
Türkiye'de önemli bir tarımsal potansiyeli bulunan GAP'ta uluslarası tarım fuarı açılacağı bildirildi. Tarıma ait tüm sektörlerin yer alacağı fuar, 17.18 Temmuz tarihlerinde Akort Fuarcılık tarafında organize ediliyor.

Fuarda özellikle organik tarım, tarımsal mekanizasyon ve sulama teknolojilerinin öne çıkması bekleniyor. Şanlıurfa'daki Temav fuar alanında yapılacak olan fuarın üç gün süreceği bildirildi.
Şanlıurfa Ticaret ve Snayi Odasında düzenlenen basın toplantısında organizasyon ile ilgili bilgi veren
Akort Fuarcılık Genel Müdürü Hülya Akkaya, fuara 250 civarında firmanın katılacağını dile getirdi.
Fuarla birlikte seminerler de yapılacağını anlatan Akkaya, fuarın bölge çiftçisinin bilgilendirilmesine de katkı sağlayacağını vurguladı. 6 bin metrekaresi kapalı 10 bin metrekaresi de açık olmak üzere 16 bin metrekarelik alanda kurulacak fuarda, gidiş dönüşlerde sorun yaşanmaması için ulaşım sorununun da belediye ile çözüldüğü belirtildi.