Ford Otosan 23. Kocaeli Rallisi, İzmit Outlet Center’dan Start Alıyor
Ford Otosan 23. Kocaeli Rallisi’nin start ve finish’i 24 – 25 Eylül’de İzmit Outlet Center’da veriliyor.

Bu heyecanı yerinde yaşamaya gelenler, İzmit Outlet Center’da dün start alan ve 9 Ekim’e kadar sürecek olan Ucuzluk Panayırı’nın şaşırtıcı indirimlerinden de yararlanacaklar. Panayır nedeniyle ürünler, bu kez mağazaların dışındaki özel alanlarda, fabrika satış fiyatlarının da altında büyük indirimlerle satışa sunuluyor.
Türkiye Ralli Şampiyonası’nın son yarışı olması dolayısıyla şampiyonların da belli olacağı yarışın büyük bir mücadeleye sahne olması bekleniyor. Türkiye Markalar ve Pilotlar Şampiyonası'nda kazananların belli olacağı yarış, aynı zamanda S1600 ve Grup N kategorisinde büyük heyecana sahne olacak. Ford Otosan Kocaeli Rallisi heyecanı 24 Eylül Cumartesi günü İzmit Outlet Center önünden saat 14.00’de verilecek startla başlayacak. İkinci ve son gün olan 25 Eylül Pazar günü, Kocaeli'de sırasıyla Kalburcu, Kıyırlı, Karayakuplu ve Işıktepe etaplarını geçecek olan ekipler, yarışın finişine yine İzmit Outlet Center önünde saat 15.35’de varacaklar.
Toplam 144.000m2 yüz ölçümüne sahip İzmit Outlet Center’da, 2.500 araç kapasiteli otoparkıyla park derdi yok. Geniş alana yayılmış 45 fabrika satış mağazasında yer alan 200’ü aşkın ünlü marka alternatifleri ve ürün çeşitliliği ile tüm ihtiyaçlarınızı karşılıyor. Ailece güzel bir gün geçirme olanağı sunan merkez, sizlere karlı ve eğlenceli bir ortam sunuyor.