Dolar
41,2763
0,16%
Euro
48,5773
0,22%
Sterlin
56,1006
0,26%
Bitcoin
4.646.066
0,78%
BİST-100
10.511,65
0,60%
Gram Altın
4.846,403
0,60%
Gümüş
41,27
-0,19%
Faiz
42,87
0,00%

F.Bahçe, Ali Bilgin’i bitirdi

Sarı-lacivertliler Antalyasporlu futbolcu ile anlaştı. Aziz Yıldırım ve Murat Özaydınlı Litvanya"dan dönünce son adım atılacak

12.01.2007 07:46
Haberi paylaşın
F.Bahçe, Ali Bilgin’i bitirdi
16px
32px

Antalyaspor"un, Beşiktaş ve G.Saray"ı da peşinden koşturan başarılı orta saha oyuncusu Ali Bilgin, F.Bahçe forması giymek için gün sayıyor.

Sarı-lacivertliler, sezonun ikinci yarısında 3 cephede birden yaşayacağı yoğun maç trafiği nedeniyle takıma takviye yapmak için aradığı isimlerden Ali Bilgin"de karar kıldı. Sarı-lacivertliler futbolcunun menajeri ile anlaşma sağlarken Antalya yönetimi ise transfer konusunda net açıklama yapmadı.

Antalyaspor yönetimi, daha önce Beşiktaş"ın istediği Ali Bilgin konusunda siyah-beyazlılarla anlaşamamıştı. Beşiktaş"tan Burak Yılmaz"ın transferinden hâlâ 500 bin dolarlık alacağı olan kırmızı-beyazlılar, 1 milyon 200 bin dolarlık teklife sıcak bakmamıştı.

F.Bahçe"de, erkek basketbol takımının maçı için Litvanya"da bulunan başkan Aziz Yıldırım ve asbaşkan Murat Özaydınlı"nın bugün dönmesinden sonra transferin resmiyet kazanacağı öğrenildi.

Bu arada İspanyol basını, R.Madrid"le hâlâ sözleşme yenilemeyen Roberto Carlos"un, F.Bahçe"nin teklifini gündemde tuttuğunu yazdı. El Mundo gazetesi, F.Bahçe"nin 3 yıllık kontrat ve yüksek maaş veren "büyük teklifinin"Roberto Carlos için geçerli olduğunu yazdı.

Vatan

benzer haberler
Ali Koç'tan TFF görüşmesi sonrası açıklama yaptı, MHK Başkanı için 'taktik subay' dedi
Ali Koç'tan TFF görüşmesi sonrası açıklama yaptı, MHK Başkanı için 'taktik subay' dedi