Dolar
43,7431
0,22%
Euro
51,8614
-0,13%
Sterlin
59,5634
-0,08%
Bitcoin
2.924.035
2,19%
BİST-100
14.149,77
-0,22%
Gram Altın
6.979,235
1,15%
Gümüş
77,95
3,85%
Faiz
35,78
0,00%

Bu gaflar unutulmaz

Sanat, podyum ve televizyon dünyasının ünlü isimleri bazen öyle gaflar yapıyor ki, duyanlara "Bu kadar da olmaz" dedirtiyor.

17.10.2005 07:49
Haberi paylaşın
Bu gaflar unutulmaz
16px
32px
Ünlülerin gaf yapması herkesi şaşırtır. Bir o kadar da herkesi güldürür. İşte bazı ünlülerin unutulmayacak gaflar!
      Cüneyt Arkın: İstanbul'un 5'te yarısını gezdim.
      Şenay Akay: Beni kötü aletlerine emel etmek istiyorlar.
      Asena: Elimde olmayaraktan silim sürtmüş olabilir.
      Ebru Gündeş: Sade sadelikten gelir. O yüzden sadeyi tercih ettim.
      "İç organlarımızı çekiyorlar" Tuğba Özay: Kameramanlar elbiseyi çekmiyor ki, kamerayı alta koyup iç organlarımızı çekmeye çalışıyor. Bu arada tek estetiksiz mankenlerden biriyim ben.
      Seren Serengil: Telefonla bağlanan seyirciye soruyor: "Sevgilin nereli?". Karşıdaki ses: "Kars". Serengil: "Doğu tarafı oluyor değil mi?".
      Öykü Serter: Evet tüm bilgelerimizden puanları aldık. Sadece dış bölgelerimiz kaldı.
      "Her geleni yaptım" Gülben Ergen: Sizin karşınıza iyi çıkabilmek için elimden gelenin en iyisini yaptım. her geleni yaptım.
      Doğuş: Müzikte tek eksiğim opera.
      Hilal Cebeci: "Takip mesafesi, mesela ben şu anda 40 km hızla gidiyorum ya, önümdeki araçla aramdaki mesafe de 40 km olmalıdır". Sunucu: "Ama Hilal hanım, bu durumda İstanbul-Ankara yolunda sadece 13 araç olabilir".
      Ece Erken: Evet sevgili seyirciler ikinci tura başlamadan önce birinci tura başlıyoruz.