Dolar
48,5171
-0,05%
Euro
56,2736
-0,21%
Sterlin
65,8129
0,18%
Bitcoin
3.740.666
-0,16%
BİST-100
14.467,25
0,51%
Gram Altın
6.783,431
0,69%
Gümüş
64,5
1,41%
Faiz
39,89
0,00%

Brad Pitt ve George Clooney, Venedik'ten sonra Los Angeles'ta birlikte

Venedik Film Festivali'nde kırmızı halıda hünerlerini sergiledikleri videoyla sosyal medyayı sallayan Brad Pitt ve George Clooney ikilisi bu kez de Los Angeles'ta TCL Çin Tiyatrosu'nda birlikte kameraların önüne geçti.

20.09.2024 19:59Güncelleme: 20.09.2024 20:13
Brad Pitt ve George Clooney, Venedik'ten sonra Los Angeles'ta birlikte
16px
32px

Hollywood'un iki efsanesi Brad Pitt ve George Clooney, birlikte eğlenceli vakit geçirmeye devam ediyor. 

Son olarak Venedik Film Festivali'nde kırmızı halıda eğlenceli hareketleri ile sosyal medyada gündem olan ve günlerce konuşulan ikili bu kez de Los Angeles'ta kameraların karşısına geçti. İki isim eğlenceli halleri ile dikkatleri üzerine çekti.

Los Angeles, 18 Eylül’de kırmızı halıda prömiyeri yapılan yeni Apple TV+ filmi “Wolfs”un oyuncu kadrosuna ve yaratıcılarına ev sahipliği yaptı.

Filmde Brad Pitt ve George Clooney, bir müşterinin işini halletmek için farklılıklarını bir geceliğine bir kenara bırakmak zorunda kalan rakipler olarak rol alıyor.

Clooney kırmızı halıda monokromu tercih ederken Pitt, Burberry’nin tasarladığı yünlü bir takım elbise giymeyi tercih etti ve bunu kız arkadaşı Ines de Ramon ile nötr bir renk paletiyle koordine etti.

WOLFS NE ZAMAN YAYINLANACAK?

27 Eylül’de Apple TV+’ta izlenebilecek olan “Wolfs”un kırmızı halı galasından daha fazla fotoğrafı burada bulabilirsiniz.

İLGİLİ HABER

patronlardunyasi.com

editörün seçtikleri
Limak Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Özdemir PD Dergi’ye konuştu: Ya kazanırım ya öğrenirim
Limak Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Özdemir PD Dergi’ye konuştu: Ya kazanırım ya öğrenirim#Nihat Özdemir
benzer haberler
Ertuğrul Özkök, Türkiye'de üzüm bağlarının küçüldüğüne dikkat çekti, üretimin sadece yüzde 0,0009'unun şarap olarak yurt dışına satıldığını yazdı
Ertuğrul Özkök, Türkiye'de üzüm bağlarının küçüldüğüne dikkat çekti, üretimin sadece yüzde 0,0009'unun şarap olarak yurt dışına satıldığını yazdı