Dolar
42,065
0,13%
Euro
48,5151
-0,24%
Sterlin
55,3038
-0,01%
Bitcoin
4.626.406
2,30%
BİST-100
10.971,52
1,24%
Gram Altın
5.413,345
-0,41%
Gümüş
48,71
-0,47%
Faiz
40,01
0,00%

Beşiktaş'ın 17 Yaş Altı Akademi Takımı'nın antrenörü Hikmet Çapanoğlu vefat etti

Beşiktaş Kulübü, 17 Yaş Altı Akademi Takımı'nın teknik sorumlusu ve kulübün eski futbolcusu Hikmet Çapanoğlu'nun kalp krizi nedeniyle vefat ettiğini duyurdu.

01.11.2025 11:53Güncelleme: 01.11.2025 11:59
Beşiktaş'ın 17 Yaş Altı Akademi Takımı'nın antrenörü Hikmet Çapanoğlu vefat etti
16px
32px

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, "17 Yaş Altı Akademi Takımımızın Teknik Sorumlusu ve eski futbolcularımızdan Hikmet Çapanoğlu'nun kalp krizi sonucu vefat ettiğini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Kulübümüze hizmetlerini her daim saygıyla hatırlayacağımız Hikmet Çapanoğlu'na Allah'tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve camiamıza başsağlığı dileriz." ifadeleri kullanıldı.

FENERBAHÇE VE GALATASARAY'DAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Fenerbahçe ve Galatasaray, Hikmet Çapanoğlu'nun vefatı sebebiyle başsağlığı mesajı yayımladı.

Sarı-lacivertli kulübün paylaşımında, "Türk futbolunda gelecek nesillerin yetişmesinde katkıları olan Beşiktaş 17 Yaş Altı Teknik Sorumlusu Hikmet Çapanoğlu'nun vefat ettiğini öğrenmiş bulunmaktayız. Merhum Çapanoğlu'na Allah'tan rahmet, başta ailesi ve sevenleri olmak üzere Beşiktaş ve Türk spor camiasına başsağlığı dileriz." denildi.

Ayrıca mesajda, Fenerbahçe 19 Yaş Altı Futbol Takımı'nın yarın deplasmanda Beşiktaş ile oynayacağı müsabakanın ileri bir tarihe ertelendiği bildirildi.

Galatasaray'ın ABD merkezli X şirketinin sosyal medya platformundaki hesabından ise "Beşiktaş 17 Yaş Altı Akademi Takımı Teknik Sorumlusu Hikmet Çapanoğlu'nun vefat haberini üzülerek öğrenmiş bulunmaktayız. Hikmet Çapanoğlu'na Allah'tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve Beşiktaş camiasına başsağlığı dileriz." mesajı yayımlandı.

TFF’DEN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

TFF'den yapılan açıklamada, Çapanoğlu'nun kalp krizi nedeniyle yaşamını yitirmesinin derin bir üzüntüyle öğrenildiği belirtilerek, merhuma Allah'tan rahmet, ailesi, yakınları ve Beşiktaş camiasına başsağlığı dileğinde bulunuldu.

Hikmet Çapanoğlu'nun cenazesinin, 3 Kasım Pazartesi günü Beşiktaş Sinan Paşa Camisi'nde öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından aile mezarlığında defnedileceği aktarıldı.

patronlardunyasi.com