Dolar
39,643
0,08%
Euro
46,0482
0,39%
Sterlin
53,9966
0,59%
Bitcoin
4.169.023
1,02%
BİST-100
9.434,33
3,21%
Gram Altın
4.221,057
-1,63%
Gümüş
36,09
-0,05%
Faiz
45,68
0,00%

Baykar uyardı: Selçuk Bayraktar'ın adını kullanarak dolandırıcılık girişimi

Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar’ın fotoğrafı kullanılarak yapılan ilanlara ilişkin Baykar’dan yapılan açıklamada, "'Yatırım fırsatı', 'ek gelir' gibi başlıklarla yayınlanan ilanlar açık bir dolandırıcılık girişimidir" denildi.

01.03.2023 11:14
Baykar uyardı: Selçuk Bayraktar'ın adını kullanarak dolandırıcılık girişimi
16px
32px

Sosyal medya ve internet sitelerinde Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar'ın fotoğrafı kullanılarak "yatırım fırsatı", "ek gelir" gibi başlıklarla yayınlanan ilanlara ilişkin Baykar yazılı bir açıklama yaptı.

Baykar’dan yapılan açıklamada, şu ifadeler yer aldı:

"Bir süredir sosyal medya mecraları ve bazı internet sitelerinde Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı'nın (TPAO) adı ve Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar'ın fotoğrafları kullanılarak 'yatırım fırsatı', 'ek gelir' gibi başlıklarla yayınlanan ilanlar açık bir dolandırıcılık girişimidir. Yürütülen bu girişimin dolandırıcılık faaliyeti olduğu TPAO tarafından da duyurulmuştur. Bahse konu bu dolandırıcılık faaliyetine karşı tarafımızdan gerekli hukuki süreç başlatılmış olup, vatandaşlarımızın zarar görmemesi için bu ve benzeri dolandırıcılık faaliyetlerine itibar edilmemesini önemle rica ederiz."