Başbakan Erdoğan İSO'da
BAŞBAKAN ERDOĞAN, İSO'NUN 2. MESLEK KOMİTESİ ORTAK TOPLANTISINDA.

Toplantıya Başbakan Erdoğan, Sanayi ve Ticaret Bakanı Ali Coşkun, Devlet Bakanı Ali Babacan, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım ve çok sayıda sanayıcı katılıyor.

Toplantıya Başbakan Erdoğan, Sanayi ve Ticaret Bakanı Ali Coşkun, Devlet Bakanı Ali Babacan, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım ve çok sayıda sanayıcı katılıyor.
TOKİ’nin haziran ve ekim aylarında yayımladığı iki ayrı arsa satış listesini karşılaştıran Patronlar Dünyası, Bodrum Gündoğan’daki beş taşınmazın toplam muhammen bedelinde 1 milyar 310 milyon liralık düşüş tespit etti. Dört ay önce 5 milyar 87 milyon liraya satışa çıkarılan yaklaşık 107 bin metrekarelik alanın yeni başlangıç bedeli 3 milyar 777 milyon liraya indirildi. Peşinat oranı da yüzde 35’ten yüzde 20’ye çekildi. Ancak satış belgelerindeki imar ve koruma şartları, fiyat değişikliğinin nedenine ilişkin yeni soruları gündeme getirdi.
#TOKİKazakistan’a şu ana kadar 1.5 milyar dolarlık yatırım yapan Yüksel Yıldırım’ın şirketi CoreX’e Astana Hükümeti’nden şok adım. Yıldırım’ın 2 yıl önce aldığı, 200 milyon dolara yakın yatırım yaptığı 2 şirkete Astana yönetimi onay vermedi. CoreX, tahkim mahkemesine gitmeye hazırlanıyor.