Atatürk’lü, Che’li, Orwell’li paylaşım
Ya-Sa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Sabancı'nın eşi Neslihan Sabancı, ilk tur seçimlerinden sonra Instagram hikayesinde Atatürk, Che Guevara ve George Orwell'in sözlerinden paylaşım yaptı.

Cumhurbaşkanlığı seçimleri ikinci tura kaldı. Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Ahmet Yener, 28 Mayıs Pazar günü ikinci tur seçimlerinin yapılmasına karar verildiğini bildirdi. Yener, kesin olmayan geçici sonuçlara göre; Recep Tayyip Erdoğan'ın yüzde 49,51, Kemal Kılıçdaroğlu'nun yüzde 44,88 ve Sinan Oğan'ın yüzde 5,17 oy aldığını açıkladı.
Seçimlerin ardından Ya-Sa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Sabancı'nın eşi Neslihan Sabancı dikkat çeken paylaşımlarda bulundu.
Sabancı, paylaşımında üç ismin sözlerine yer verdi. İşte o paylaşımlar:
Mustafa Kemal Atatürk: "Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim."
23 Nisan’daki depremden sonra gözler olası büyük Marmara depremine çevrildi. Şu anda yüzde 64 olan sigortalılık oranının yüzde 100’e çıkması temel hedef. Sanayi ve ticari işletmelerde ise oran yüzde 40 düzeyinde.
#İstanbul depremiSuudi Arabistan’daki dev projelerde Türk şirketlerinin de imzası var. Bu projelerden biri Riyad King Khalid Uluslararası Havalimanı. IC İçtaş İnşaat projede iki terminalin inşaatını bitirip iki terminali de teslim etme noktasına gelirken, TAV İnşaat bir terminali inşa etti. Projede yeni terminaller için de Türk şirketleri rekabet edecek. TAV İnşaat’ın patronu Sani Şener, geçen cuma günü altıncı terminal için yeterlilik aldıklarını söyledi. IC İçtaş da yeni terminal için iddialı şirketlerden. Projeye talip olan bir diğer Türk şirketi ise Limak İnşaat.