ABD'nin Ankara Büyükelçisi Tom Barrack'tan Hakan Fidan ve İbrahim Kalın'a övgü
ABD'nin Ankara Büyükelçisi ve ABD'nin Suriye Özel Temsilcisi Tom Barrack, katıldığı bir televizyon programında Ortadoğu'daki gelişmelere dair önemli açıklamalarda bulundu. Türk dışişleri ve istihbaratının başarısına dikkat çeken Barrack, Türkiye'nin Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'ı "dünyadaki en iyilerden biri" olarak nitelendirirken, İbrahim Kalın ve Türk istihbaratını da övgüyle anlattı.

Ankara Büyükelçisi ve ABD'nin Suriye Özel Temsilcisi Tom Barrack, Habertürk'te Ortadoğu'daki gelişmelere dair açıklamalarda bulundu. Barrack açıklamasında şunları kaydetti:
GAZZE SORUNU SONA ERDİĞİNDE BÖLGEDE GERÇEK BİR YAPILANMA GÖRECEKSİNİZ
"Türkiye, İsrail, Suriye, Körfez, Azerbaycan, Ermenistan… Bunları birleştirdiğinizde dünyanın en büyük bölgesi ortaya çıkar. Bence Gazze sorunu sonra erdiğinde o zaman bölgede gerçek bir yapılanma göreceksiniz.
DIŞİŞLERİ BAKANI HAKAN FİDAN'A VE MİT BAŞKANI İBRAHİM KALIN'A ÖVGÜ
Dünyadaki en iyi Dışişleri bakanlarından birine sahipsiniz. Aynı şekilde ibrahim Kalın. İstihbaratınız da öyle. Geçtiğimiz günlerde DEAŞ’a karşı çok önemli bir operasyonu Suriye ve Türkiye ile birlikte gerçekleştirdik."
patronlardunyasi.com