Tuğçe Kazaz patroniçe oldu

Tuğçe Kazaz patroniçe oldu

Türkiye’nin en ünlü top modellerinden Tuğçe Kazaz, iş hayatına atılıyor.

Tuğçe Kazaz patroniçe oldu
16px
24px
11.06.2011 08:30
ABONE OLgoogle

Türkiye’nin en ünlü top modellerinden Tuğçe Kazaz, iş hayatına atılıyor. 19 yaşında Türkiye güzeli seçilen, ardından başladığı modellik kariyerinde Milano, Paris ve New York’ta defilelere çıkan Kazaz, kamuoyunda en çok Yunan Yorgo Seitaridis’le evliliğiyle gündeme gelmişti

Oyuncu Seitaridis’le 2005 yılında evlenen Kazaz, eşi için dinini de değiştirmiş, ancak 3 yıl süren birliktelik uzun bir boşanma süreci sonrası ancak bu yıl noktalanabilmişti.

Hayatında yeni bir sayfa açan Kazaz, film prodüktörü olmak için kolları sıvadı. 3 Haziran’da ‘Turak Yapım Ajans’ adlı bir şirket kuran ünlü model, hâlâ soyadını değiştiremediği için şirket kuruluşunu ‘Tuğçe Kazaz Seitaridis’ olarak yapmak zorunda kaldı.

Ortağını Tibetli keşişler eğitti

Tuğçe Kazaz’ın yeni işindeki ortağı ise Uzakdoğu felsefesi Tai Chi hocası Muhlis Partal... Bir dönem Bilkent Üniversitesi Sahne Sanatları Bölümü Öğretim Görevlisi olarak da görev yapan Partal, Tibet’te Şaolin keşişleri tarafından savaş sanatları konusunda eğitilmiş bir isim.

‘ZEN Felsefi Savaş Sanatları Topluluğu’nun da kurucusu olan Partal yeni şirketin ilk projeleri için şunları söylüyor:

“Tuğçe ile farklı şeyler yapacağız. Bunlar tarihi kişiler üzerinden topluma çıkış yolu gösterecek projeler olacak. Film, televizyon dizileri ve tiyatro üzerine çalışacağız. Bazen klip ve reklam da çekeceğiz.
İlk olarak TRT’ye sunmak üzere bir dizi projesi hazırlıyoruz. Bir de sinema filmi olacak. Tuğçe hazırladığımız projelerde hem oyuncu olarak yer alacak, hem de yapımcılık işleriyle uğraşacak.”

Serkan Arman/Milliyet

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde