Star Yayın Yönetmeni Albayrak: Gazete kapanıyor, bugün son sayımız çıkacak

Star Yayın Yönetmeni Albayrak: Gazete kapanıyor, bugün son sayımız çıkacak

Star Genel Yayın Yönetmeni Nuh Albayrak, gazetenin bugün son kez basılacağını açıkladı.

Star Yayın Yönetmeni Albayrak: Gazete kapanıyor, bugün son sayımız çıkacak
16px
24px
31.12.2019 07:32
ABONE OLgoogle

Albayrak, gazetenin bundan sonraki yayın hayatına nasıl devam edeceğine dair bilgilerin bugünkü sayıda yer alacağını söyledi.

TürkMedya bünyesinde bulunan Star ve Güneş gazeteleri yayın hayatlarını sonlandırdı. Güneş, Akşam gazetesinin içinde bir ek olarak devam edecek.  Resmen tebliğ edildi! Star ve Güneş gazeteleri kapanıyor

T24'e konuşan Star Genel Yayın Yönetmeni Nuh Albayrak ise, 31 Aralık'ta son kez basılacağını, bundan sonraki yayın hayatına nasıl devam edeceğine dair bilgilerin yarınki sayıda yer alacağını söyledi. Medya kulislerinde Star gazetesinin internetteki yayınlarını sürdüreceği belirtiliyor. 

31 Mart yerel seçimlerinden sonra iki gazetede pek çok isimle yollar ayrılmış, Star Matbaası ve Akşam Life eki kapatılmıştı. 

Kurucusu Uzanlar'dı

1999 yılında Uzanlar tarafından kurulan Star Gazetesi, 2004’te TMSF el koyana kadar aynı grupta kaldı. 2006’da Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yakın Ethem Sancak’a satılan gazete, daha sonra Hasan Yeşildağ tarafından alındı.

Gazetenin İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden (İBB) AKP döneminde 'reklam geliri' adı altında her ay 10 milyon lira aldığı gündeme gelmiş, İBB Başkanı olarak Ekrem İmamoğlu'nun seçilmesinin ardından bu maddi yardımın kesildiği iddia edilmişti. 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde