Bozdağ'dan Kılıçdaroğlu'na '200 Bin Dolar' cevabı

Bozdağ'dan Kılıçdaroğlu'na '200 Bin Dolar' cevabı

CHP Genel Başkanı’nın ‘Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bir bankada 200 bin dolarlık hesabı var’ iddiasına Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’dan yanıt geldi.

Bozdağ'dan Kılıçdaroğlu'na '200 Bin Dolar' cevabı
16px
24px
06.12.2016 08:17
ABONE OLgoogle

Meclis'te süren bütçe görüşmeleri sırasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın Albaraka Türk Bankası'nda 200 bin doları olduğunu iddia etmiş ve "Bu parayı TL'ye bozdurdu mu merak ediyorum" diye sormuştu.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Erdoğan'ın bankadaki parasını bozdurduğunu belirterek, "İşte dekontu burada" diyerek dekontu gösterdi.

Kılıçdaroğlu: Erdoğan 200 bin doları TL’ye çevirdi mi?

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel ise Bozdağ'ın gösterdiği dekontun bir kopyasını istedi ve ne zaman bu işlemin gerçekleştiğini sordu. Bozdağ, Özel'e dekontu vermedi.

Bu arada söz alan CHP Grup Başkanvekili Levent Gök, konuşmasının ardından yerine geçtiği sırada ayağının takılması üzerine stenografların bulunduğu sıraların önüne düştü. Gök, Özgür Özel ve HDP'li Ahmet Yıldırım'ın yardımıyla ayağa kalkarak, yerine geçti. 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde