Ebru Gündeş, Assala Nasri ile Riyad’da sahne aldı 1 saat için 20 milyon TL aldı haberleri peşinden geldi
Sanatçı Ebru Gündeş, Orta Doğu'nun yıldızı Assala ile Riyad'da aynı sahneyi paylaştı. 15 bin kişinin katıldığı dev konserde sergilediği performansla alkış alan Gündeş'in, 1 saatlik sahne karşılığında 20 milyon TL aldığı öne sürüldü.

Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da düzenlenen ve biletleri günler öncesinden tükenen konserde Ebru Gündeş, konuk sanatçı olarak yer aldı. Assala ile sahneye çıkan Gündeş, "Gönlümün Efendisi" ve "Aktar" şarkılarını Türkçe ve Arapça olarak seslendirdi. İkilinin uyumu 15 bin izleyici tarafından alkışlandı.
Konserin ardından en çok konuşulan konu ise Ebru Gündeş'in aldığı iddia edilen sahne ücreti oldu. Kulislerde, ünlü sanatçının sadece 1 saatlik konuk performansı için 20 milyon TL aldığı konuşuluyor.
Dudak uçuklatan bu rakamla ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı.
patronlardunyasi.com















