ABD Başkanı Donald Trump yine fikir değiştirdi, İran ile görüşmenin mümkün olduğunu söyledi
ABD Başkanı Donald Trump, İran ile savaşın yakında biteceği açıklamalarının ardından diplomasiye yönelik ayrı bir açıklama yaptı.

Fox News tarafından servis edilen habere göre Trump İran ile görüşmenin mümkün olacağını ifade etti.
ABD Başkanı Donald Trump, petrol ile ilgili yaptırımları kaldıracağını, ABD Donanması’nın tankerleri Hürmüz Boğazı’ndan geçireceğini söyledi ve İran ile savaşın “çok yakında” sona ereceğini öngörmüştü.
ABD Başkanı, çatışmanın bu hafta sona ereceğine inanmadığını, ancak operasyonun planlanandan hızlı ilerlediğini vurguladı ve enerji fiyatları konusunda endişeleri gidermeye çalıştı. Trump, İran petrol arzını kesintiye uğratırsa “çok daha sert bir şekilde” bombalama tehdidinde de bulunmuştu.
patronlardunyasi.com















