Ekonomi


Kayseri Sanayi Odası’nda gerçekleşecektoplantıda ekonomik görünüm ve dış politikadaki gelişmeler ele alınacak.

TÜSİAD Yönetim Kurulu, küresel ekonomiaçısından kritik bir öneme sahip olan önümüzdeki süreçte, Türk özel sektörünündinamizmiyle ekonomiye ivme kazandıracağına inanmaktadır. Yönetim Kurulu,üyesi olduğu bölgesel iş dünyası federasyonları aracılığıyla Türkiye’ninbirçok ilini ziyaret ederek, iş dünyası temsilcileri ile yeni dönemi değerlendirmektedir.

Bu toplantıların devamı olarak, yıl içerisindeaylık TÜSİAD Yönetim Kurulu toplantılarının bir bölümü İstanbul dışındakiillerde yapılacak ve farklı bölgelerden, farklı sektörlerden iş dünyasıtemsilcileri ile biraraya gelinecek. Bu kapsamda TÜSİAD Yönetim Kurulutoplantısı, 19 Nisan 2012 Perşembe günü Kayseri'de gerçekleştirilecek.Yönetim Kurulu’nun toplantısının ardından Kayseri Sanayi Odası’nda bölgeniniş dünyası temsilcileri ile ekonomik görünüm ve dış politikadaki gelişmelerele alınacak.

Toplantının açılış konuşmaları TÜSİADYönetim Kurulu Başkanı Ümit BOYNER ve Kayseri Sanayi Odası Başkanı MustafaBOYDAK tarafından gerçekleşecek. 

Toplantıda, TÜSİAD Danışmanı Soli ÖZEL,Suriye-İran-Irak bağlamında Türk dış politikasındaki gelişmeleri elealan bir sunum yapacak. TÜSİAD Başekonomisti Cem DOĞAN ise sunumunda“İktisadi Görünüm ve Büyüme – Cari Açık İlişkisi” konusunu ele alacak.