Gündem


Yaz mevsimiyle birlikte Türkiye'nin farklı bölgelerinde orman yangınları çıkmaya başladı. İzmir ve Bursa'da çıkan yangınlara havadan ve karadan yoğun müdahale sürerken, Çanakkale ile Adana'daki yangınlar ekiplerin çalışmaları sonucunda kontrol altına alındı. 

#video_9742905#

İZMİR

İzmir'in Dikili ilçesinde ziraat alanında başlayıp makilik alana sıçrayan yangına karadan ve havadan müdahale sürüyor.

Alınan bilgiye göre, Çandarlı Mahallesi yakınlarındaki ziraat alanında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Alevler rüzgarın da etkisiyle makilik alana sıçradı.

İhbar üzerine bölgeye İzmir Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı 4 uçak, 5 helikopter, 23 arazöz ve 2 dozer ile itfaiye ekibi sevk edildi. Yangının kontrol altına alınması için çalışmalar sürüyor.

BURSA

Bursa'nın Osmangazi ilçesine bağlı  Gökçeören Mahallesi'nde çıkan orman yangınına havadan ve karadan müdahale ediliyor.

ÇANAKKALE

Çanakkale'de orman dışı alanda çıkan yangın, havadan ve karadan müdahaleyle kontrol altına alındı.

ADANA

Adana'nın İmamoğlu ilçesinde bir otomobilde çıkan ve ormanlık alana sıçrayan yangın, ekiplerin havadan ve karadan müdahalesiyle kontrol altına alındı.

patronlardunyasi.com