Spor


Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret AŞ'den Kamuyu Aydınlatma Platformuna (KAP) gönderilen ve siyah-beyazlı kulübün internet sitesinde de yer alan açıklamada şöyle denildi:

"Şirketimiz ile Arçelik Pazarlama AŞ arasında, Profesyonel Futbol A Takımı forma sponsorluğu ve sözleşme kapsamındaki diğer reklam haklarının kullanılması karşılığında 2027-2028 ve 2028-2029 sezonları için toplam 468.426.600 Türk lirası+KDV değerinde anlaşma sağlanmıştır."

Siyah-beyazlı kulüp, 2024 yılının şubat ayında yaptığı açıklamada, futbol A takımı forma göğüs sponsorluğu için Beko ile 2024-2025 sezonundan itibaren başlamak üzere 3 yıllık sözleşme imzalandığını duyurmuştu.

Yaklaşık bir hafta önce de Tüpraş ile Beşiktaş arasında 1,18 milyar liralık stadyum isim hakkı ve reklam sponsorluk anlaşması imzalanmıştı. 

patronlardunyasi.com