2024 yılında dünyanın en zengin kadın sanatçısı ünvanını alan Taylor Swift, sürprizlerle dolu projelerine bir yenisini daha ekledi.
Bugün yayımlanan “The Life of a Showgirl” albümü, şarkı sözlerindeki gizli ipuçlarıyla gündem oldu.
Swift, nişanlısı Travis Kelce’ye romantik göndermeler yaparken, eski dostluklarına ve eleştirmenlerine de satır aralarında mesaj verdi.
Albümdeki detaylar kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.
KELCE'YE AŞKINI DİLE GETİRDİ
Albümde özellikle “Wood” ve “Opalite” şarkılarında Kelce’ye olan sevgisini dile getiren Swift, “Actually Romantic” ve “İptal Edildi!” parçalarında ise kendisine yöneltilen eleştirileri ti’ye aldı. Ayrıca “Elizabeth Taylor” şarkısında Hollywood ikonuyla kendini karşılaştıran sanatçı, albümün finalinde Sabrina Carpenter’la yaptığı düetle şöhretin gölgeli taraflarını anlattı. Böylece Swift, hem özel hayatına hem de kariyerine dair güçlü mesajlarla dolu bir albüme imza atmış oldu.
patronlardunyasi.com