CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun tutuklanmasının ardından boykot listesine aldığı firmalar arasında Türkiye’nin en büyük kahve zincirlerinden Espressolab de vardı. Siyasi bir tartışmanın içine çekilen Espressolab’in sahibi Esat Kocadağ, ilk kez PD Genel Yayın Yönetmeni Toygun Atilla’ya konuştu.
HER DETAYI AYRI BİR HABER
Esat Kocadağ’ın PD’ye anlattıklarının her bir ayrıntısında ayrı bir haber vardı. “AK Partili değilim, Besim Tibukçuyum” ve en zor zamanda kendisine destek olan Çiğdem Simavi için “Kızım olursa adını Çiğdem koyacağım” sözleri gündeme oturdu.
PD GÜNDEMİ BELİRLEDİ
PD’ye yer alan bir çok özel haber gibi, Esat Kocadağ’ın verdiği özel röportaj da gündemi belirledi. Bir çok TV kanalı bu röportajdan alıntılar yaptı. Tecrübeli gazeteci Cüneyt Özdemir de Youtube’daki programında PD’nin röportajından övgüyle söz etti ve bazı yerlerine çok şaşırdığını anlattı.
BOYKOTUN GÜÇSÜZ OLDUĞUNA ŞAŞIRDIM
Cüneyt Özdemir programında röportajla ilgili şunları söyledi:
“Espressolab’in sahibi Esat Kocadağ ilk kez konuşmuş. AK Partili değil, Besim Tibukçuyum demiş. Ama daha önemli bir şey söylemiş. Cirolar yüzde 22 düştü demiş boykotta. Şaşırdım. Neye şaşırdım biliyor musunuz? Boykotun ne kadar güçsüz olduğunu gösteren bir demeç bu aslında.
HAKKINI VERİYOR ÇİĞDEM HANIM’IN
Toygun Atilla’ya konuşmuş. Patronlar Dünyası’na konuşmuş. Evet iyi bir şey yapmış. Çiğdem Simâvi benim kahramanım kızım olursa adını Çiğdem koyacağım demiş. Bu da ilginç. Çünkü biliyorsun Ali Koç'un annesi Çiğdem Simavi belki de boykotun kırılmasında en önemli hamleyi yapmıştı ve de Espresso Lab'a gidip beraber fotoğraf çektirmişti Esat'la beraber. Ve de bir anlamda hani Koç grubu bu boykotu kırmıştı. Ve o da haklı olarak hakkını veriyor Çiğdem Hanım’ın.”
patronlardunyasi.com
İLGİLİ HABER