Sosyetenin ünlü ismi Ahu Aysal, Avustralya'nın Sidney kentinde, Türkiye Gezginler Kulübü'nün 11 üyesiyle buluştu. Grup, oradan tatil için Papua Yeni Gine'ye geçti. Ülkenin başkenti Port Moresby'de şehir turuna çıkan Aysal ve arkadaşlarının bindiği otobüs terörist saldırıya uğradı.
ZEMİNE YAPIŞIP KALDIK
Aysal, korku dolu dakikaları anlattı: "Bir anda çevremizi ateş topları sardı. Molotofkokteylleri atılıyordu. Bizi gezdiren dört rehberle birlikte otobüsün zeminine yapıştık. Şoför akıllı bir hamleyle bizi oradan kaçırmasa ölüyorduk."
TERÖRİSTLER AYSAL'IN OTOBÜSÜNE SALDIRDI
Ahu Aysal, Papua Yeni Gine'de ölümle burun buruna gelmiş! Tatil için Avusturalya'ya giden Ahu Hanım, Sidney'de Türkiye Gezginler Kulübü'nün 11 üyesiyle buluşup Papua Yeni Gine'ye geçmiş. Grup, ülkenin başkenti Port Moresby'de şehri turlarken, terörist bir grubun molotofkokteylli saldırısına uğramış. Telefonda konuştuğum Ahu Hanım, bakın o kabus dakikalarını nasıl anlatıyor... "Gezi otobüsü ile dolaşırken, bir anda çevremizi ateş topları sardı. Bizi gezdiren dört rehberle birlikte otobüsün zeminine yapıştık. Allah'tan şoförümüz uyanık çıktı; bizi hemen oradan kaçırdı. Canımızı zor kurtardık."
AYSAL BİNDİĞİ UÇAĞIN KAÇIRILMASINI İSTEMİŞTİ!
"Beyazları kaçırıp öldürmek adetleriymiş" diyen Aysal, olayın ardından hemen Sidney'ye geçmiş. Ahu Hanım, "Artık medeniyete döndüm. Çok korktum ama şimdi keyfim yerinde" dedi. Ahu Hanım'ın verilmiş sadakası varmış doğrusu. Bu arada Aysal, Şamdan Plus Dergisi'ne verdiği bir röportajında; ölmeden önce yaşamak istediği iki şeyden birinin bindiği uçağın kaçırılması, diğerinin de George Clooney ile aşk yaşamak olduğunu söylemişti. Clooney ile olan isteğini photoshop'la da olsa hayata geçiren Ahu Hanım, yaşadığı bu olayın ardından herhalde uçağının teröristler tarafından kaçırılmasını istemez!!!
Günaydın