Patronlar


 Türkiye Personel Yönetimi Derneği (PERYÖN) tarafından Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda düzenlenen '13. Ulusal İnsan Yönetimi Kongresi'nde 'Şirketlerin Kurumsal Sosyal Sorumluluk Elçileri: İnsanGücü ve Gönüllülük' başlıklı bir konuşma yapan Boyner, çalışanların gönüllülük faaliyetlerinde bulunduklarında, hem kişisel tatmin ve rahatlama yakaladıklarını, hem de çalışma performanslarının yükseldiğini söyledi.

GÖNÜLLÜLÜK AVANTAJ

Kurumsal sosyal sorumluluğu yerleştirmek için yönetim kurulu üyesi olduğu Boyner Holding'de, yaptıkları özel uygulamalardan da bahseden Ümit Boyner, "Çalışanlarımız, sivil toplum kuruluşlarında gönüllü olarak çalışıyorlarsa, bu onların performans değerlendirmelerine olumlu olarak yansıyor. Gönüllü olmak kişinin kariyerinde de önemli bir fırsat yaratıyor" dedi.

60 ŞİRKET ÜYE

Özel Sektör Gönüllüler Derneği'ne 60 şirketin üye olduğunu da belirten Boyner, “Kurumsal sosyal sorumluluk sadece sevap olarak değil, sosyal liderlik gereği olarak ele alınması gerekiyor” dedi. Aynı zamanda Boyner Holding Yönetim Kurulu Üyesi olan Ümit Boyner, kurumsal sosyal sorumluluğu yerleştirmek için çalışanlarla ilişkilerin iyileştirilmesini, sağlık ve güvenlik politikalarında reform yapılması gerektiğini de ifade etti.

Ayçe Tarcan/Akşam