İtalyan basınında çıkan haberlerde, Roma'nın merkezindeki Condotti Caddesi'nde bulunan Fransız lüks moda markası Louis Vuitton'ın mağazasında dün gece büyük bir soygun gerçekleştiği belirtildi.
#video_9716290#
İddiaya göre hırsızlar, mağazanın Mario de Fiori sokağına bakan deposunun panjurunu ve camını otomobille çarparak kırdı. Soyguncuların çok sayıda çanta ve tasarım ürününü çalarak uzaklaştıkları kaydedilen haberlerde, mağazanın alarmının saat 01.30 civarında çaldığı ve güvenlik güçlerinin yüzleri maskeli ve 3 kişi oldukları aktarılan hırsızları bulmak için çalışma başlattığı ifade edildi.

Güvenlik güçlerinin olay yerinde incelemelerde bulunduğu, bununla beraber hırsızların neler çaldığının tespitinin henüz yapılamadığı bildirildi.

Roma'da lüks giyim ve aksesuar markalarının mağazalarının bulunduğu Condotti Caddesi'nde Haziran 2024'te de bir başka lüks markanın mağazasına kanalizasyon şebekesinden giren hırsızlar, yaklaşık 500 bin euro değerinde ürün çalmıştı.
patronlardunyasi.com