Patronlar


Kanada'nın en zengin ailelerinden biri olan Thomson Reuters medya imparatorluğunun varislerinden Taylor Thomson, Los Angeles'ta yaptığı 36 milyon dolarlık lüks konut yatırımıyla yeniden gündeme geldi.

36 MİLYON DOLAR ÖDEDİ, HOLYWOOD'A KOMŞU OLDU

66 yaşındaki milyarder mirasçının, Beverly Hills ile West Hollywood sınırında bulunan ve ünlülerin gözde adreslerinden Sierra Towers'daki çatı katını satın aldığı ortaya çıktı. Yaklaşık 36 milyon dolarlık satış, Los Angeles tarihindeki en pahalı apartman dairesi işlemleri arasında yer aldı.

Yaklaşık 684 metrekare büyüklüğündeki çatı katında 3 yatak odası ve 6 banyo bulunuyor. Tavandan tabana uzanan cam cepheleriyle şehir manzarasına hâkim olan rezidansta beyaz meşe zeminler, özel taş ve ahşap işçiliği dikkat çekiyor. Binada ayrıca 24 saat konsiyerj hizmeti, havuz, spa, sauna, spor salonu, vale ve balo salonu gibi birçok ayrıcalıklı olanak sunuluyor.

KRİPTODA 80 MİLYON DOLAR KAYBETMİŞTİ

Taylor Thomson'ın adı geçtiğimiz yıl yaptığı kripto para yatırımları nedeniyle gündeme gelmişti. Eski arkadaşı Ashley Richardson aracılığıyla yatırım yaptığı ve daha sonra faaliyetlerini durduran "Persistence" adlı kripto para projesinde yaklaşık 80 milyon dolar kaybettiği öne sürülmüştü. Olay, uluslararası basında geniş yankı uyandırmıştı.

ÜNLÜ KOMŞULAR

Sierra Towers, uzun yıllardır Hollywood'un en prestijli rezidansları arasında gösteriliyor. Elton John, Cher, Sandra Bullock, Adam Sandler, Courteney Cox ve merhum Ozzy Osbourne gibi çok sayıda ünlü isim geçmişte ya da bugün bu binada yaşamını sürdürüyor.

patronlardunyasi.com