Vakit gazetesi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun çocukları ve torunlarına ait usulsüz yollardan sigorta yapıldığına dair haber yayınladı.
Habere göre, Kılıçdaroğlu, kızları Azime Aslı Nadir ve Zeynep Kılıçdaroğlu’nu da oğlu Kerem gibi usulsüz yollardan sigortalı yaptırdığı belgelendi. Vakit’in ele geçirdiği SSK dökümlerine göre Kılıçdaroğlu’nun küçük kızı 1979 doğumlu Zeynep Kılıçdaroğlu’na henüz 17 yaşında iken Ekinciler Holding’te sigortalı olduğu ortaya çıktı.
OKULLAR AÇIKKEN İŞE GİTMİŞLER
3402199619167 SSK sicil nolu Zeynep Kılıçdaroğlu’nun kayıtlarına göre 10.06.1996 tarihinde işe giriş yaptığı, 1 ay sonra, yani 10.07.1996 tarihinde ise işten ayrıldığı görülüyor.
Üstelik Zeynep Kılıçdaroğlu, okulların açık olduğu o tarihlerde Ankara’da lise öğrencisi, Ekinciler Holding ise İstanbul’da bulunuyor. 1976 doğumlu Azime Aslı Nadir Kılıçdaroğlu’nun da 1995’te 19 yaşında iken yine Ekinciler Holding bünyesinde sigortalı olduğu ortaya çıktı.
Star