Borsa


Borsaya açık bir şirket olan Ditaş Bdy Yedek Parça İmalat ve Teknik A.Ş., Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu’nun (TMSF) şirkete kayyım olarak atanmasının ardından faaliyetlerin mevcut planlar doğrultusunda kesintisiz şekilde devam ettiğini duyurdu.

Şirket tarafından yapılan açıklamada, üretim tesisleri, satış kanalları, tedarik zinciri ve idari birimlerin normal işleyişini sürdürdüğü belirtildi. Ayrıca müşteriler, tedarikçiler ve diğer iş ortaklarıyla yürütülen ticari ilişkilerde herhangi bir aksama yaşanmadığı ifade edildi.

Ditaş, faaliyetlerin doğal akışı içerisinde nakit akışı, tahsilatlar ve kısa ile uzun vadeli finansal yükümlülüklerin yerine getirilmesi konusunda herhangi bir sorun, risk veya aksaklık öngörülmediğini vurguladı.

Açıklamada, kayyım yönetiminin tüm paydaşların hak ve menfaatlerini gözeterek görevini sürdürdüğü belirtilirken, şirket hakkında resmi kanallar ve Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) dışında yayılan asılsız veya spekülatif haberlere itibar edilmemesi çağrısında bulunuldu.

patronlardunyasi.com